dimarts, 2 de maig del 2023

CALÇOTADA HARMONIOSA, VISITA A LA VIL.LA CASALS I CONCERT A L'AUDITORI, CARAMELLES I LLEIDA CANTA

ACTIVITATS DE LA CORAL  HARMONIA
Després de la celebració dels primers 25 anys de la coral, seguim molt actius. Aquests darrers mesos hem participat en quatre activitats, que tot seguit us expliquem. 
 
CALÇOTADA HARMONIOSA: dissabte 25 de febrer, a la Casa de Cultura, ens vam trobar per dinar junts i gaudir d'una magnífica calçotada, elaborada pels mateixos cantaires. 

VISITA A LA VIL.LA CASALS I CONCERT A L'AUDITORI: aquesta activitat cultural es va dur a terme el dissabte 1 d'abril. Vam poder visitar el museu remodelat de la Vil.la Casals i gaudir d'un concert de l'orquestra Camerata XXI, a l'Auditori. 
 
CARAMELLES 2023: diumenge 9 d'abril, dia de Pasqua, vàrem participar, com és habitual any rere any, a les Caramelles, juntament amb la Coral Rossinyols i els Gotims, molt ben acompanyats per la gran quantitat de gent que ens va venir a escoltar i que va gaudir amb les cançons i el bon temps. 

LLEIDA CANTA: diumenge 16 d'abril, vam participar al "Lleida Canta" un certament molt peculiar i bonic, organitzat per la coral Maristes Montserrat, de Lleida. Vuit-cents cantaires, d'una trentena de corals d'arreu del país, ens vam reunir per cantar a l'Emergència Climàtica. Enguany vam estar rodejats de natura al Parc de la Mitjana de la ciutat de Lleida. Després de recórrer diversos indrets del parc i cantar junts amb les altres corals assistents, vam poder gaudir d'un magnífic dinar i molt d'ambient. 
Properament participarem al XVIII Festival de Cant Coral Vil.la de Cubelles, el diumenge 7 de maig de 2023.  Finalment, estem preparant el concert de final de curs, que serà el diumenge 2 de juliol, a l'església de Llorenç.

   Foto 1: calçotada harmoniosa

      Foto 2: Caramelles 2023

    Foto 3: Lleida Canta a l'Emergència Climàtica

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada